Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 3. november 2010

Tid for alt

(Bilde av Hans Gude)

Det sies at en skal velge sine venner med omhu, tenke seg nøye om før en snakker, og tenke på hvordan ens oppførsel kan støte andre. Vi jenter er vel de som er mest kritiske. ¨Både når det gjelder oss selv og andre. Det være seg både med klær, kropp, og ikke minst hvordan vi oppfører oss. Jeg har mange ganger tenkt at når jeg har fått slanket meg, spart penger, vunnet i lotto. fri og frank... da skal jeg ... Tja, Begynne å leve. Når en tenker på nettopp bare jeg var... Att det går an!

Jeg lever nå. Jeg velger å omfavne verden og de som jeg føler meg vel med. Jeg velger å drive med ting som jeg liker. jeg velger å slanke meg.... når tiden er kommet. Jeg velger å le og jeg vil gråte. Når jeg føler for det. Jeg trenger vennene mine. og for dem vil jeg hente stjernene. De som fortjener det.

Nå skal jeg lese om kranser. Tudelitu:-))

3 kommentarer:

 1. nå ble jeg rørt anne:)det er sååå sant.Og en kan spekulere på hvorfor vi ikke begynner å leve før alt dette er i boks!!!!Har vi no ennu gjort det....så kanskje vi har slanket oss litt på veien,nettopp fordi vi rører mer på oss,ler mer,får ut gørre i kroppen og skiter oppi i massehysteriet på et A4 liv:å bare være oss selv,koseossilivet....med en bok om kranser:))))Linda

  SvarSlett
 2. Ja. Nettopp Linda. Kose oss, gjerne med en bok om kranser. utrolig hvor mye fint en kan lage. I helga skal jeg ut i skogen å finne meg emne til kranser. Glede meg:-)
  Ha en fin kveld Linda:-))

  SvarSlett
 3. Det er sant det du har skrevet ja.... velge sine venner med omhu, leve i nuet og omfavne verden ..

  Så en ikke blir det "svarte får" ;))

  Ha en fortsatt fin kveld, og takk for kommentar inne hos meg :)

  Stor klem fra Kari

  SvarSlett