Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 22. november 2010

Gammelt vindu og andre tankerDe som har fulgt med på bloggen, har sett bilder av dette vinduet tidligere. . Men jeg har veldig lyst på et skrivebord som står borte på låven. Det veier masse, og må sikkert ha flere mann for å bære det inn.
Jeg må virkelig være sikker før jeg begynner å låne gubber for å bære.
Tilbake til vinduet. Tidligere hadde jeg det stående på kjøkkenet.
Nå prøver jeg å ha det inne i stuen. Synes det ble ganske personligJeg har en tendens til å flytte på ting. Det heter vel å ommøblere:)) Artig. Tror de fleste er som meg, møblene blir dytta, løftet og satt hit og dit. Nye hull på veggen, prøver å dekke til gamle. Kose meg med slikt.
Når gradestokken kryper langt under minus, så koser jeg meg inne. I trygg forvissing om at alle mine dyr har det bra.

3 kommentarer:

 1. you are invited to follow my blog

  SvarSlett
 2. Av gamla fönster kan man göra mycket fint : )


  Jag förstod din Norska mycket bra. Själv red jag dressyr på rätt hög nivå, St George. Hade en start klar Grand Prix häst som tyvärr gick sönder :( och det var då jag la av med hästarna. Hade inte de flera hundratusen kronor som en ny häst skulle kosta liggandes *s*

  Sen var den sista hästen en häst av kalibern "Once in a lie time" så det var väldigt sorgligt. Nu var det ett sto så hon fick ett bra liv som avelshäst i stället.

  SvarSlett
 3. Tack så mycket för kommentaren i min blogg! Väldigt fint beröm som jag tar till mig.

  Jag har kikat lite i din blogg och ser att du gillar hästar och inredning, så jag kikar nog in igen:) Jag blev så glad när jag såg ditt namn, för jag hette Vik innan jag gifte mig, haha

  Kram/Linda

  SvarSlett