Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 21. november 2010

JuleforberedelserI dag har jeg puslet med litt juleforberedelser utendørs. Jeg har tidligere dratt hærsjastauren inn, men fikk lyst til å lage meg en stilge til å ha utendørs også.Det har jeg altså drevet med i dag, i mellom lemping av ved, strev med frossent vann i stall og helgavakt. Denne helga forsvant som et puff... Dagene er korte, og kulda har satt inn så alt for tidlig.I alle fall har jeg fått kosa meg med stigen min. Her skal jeg ha nisser og sånt sittende i stigen. Kanskje en lyslenke. Var i kika på to store tønner. Tenkte å ha dem på hver side av trapp ned. Tønnene var desverre fylt med noe som lignet en maurtue.. Hadde ikke noe lyst til å finne ut mer.Skal se ned i naust om det kan være noe der. Kan hende det hadde vært fint med grantre, kviter oppi tønnene. Så lys på hvert tre.
Vet ikke. Har bare så mange ideer.
Kjenne jeg glede meg til jul. Lokaliserte takken på stabburet. No skal jeg finne frem lefseoppskriften og lage meg lefse til jul.:))5 kommentarer:

 1. herre min skaper kor effektiv du e!!!!Stigen du hadde utenfor,e bare råfin.hørest fint ut med lys og slikt:))Kos dæ du Anne....kanskje vi møtest i morra:Linda

  SvarSlett
 2. Takk for det Linda. Jeg måtte bare få opp stigen, har lurt på hvordan det ville bli i flere dager:)) Tror det blir fint med lys og nisser.
  Har staur om du vil ha:-))
  Hadde vært hyggelig om vi treftes i morgen ja:-))
  Klem

  SvarSlett
 3. Hej!

  Tack för titten inne hos mig : ) Jag blev lite nyfiken på dina hästar. Är det halvblod du har och rider du för nöjesskull bara eller tävlar du i någon gren. De ser fina ut i alla fall hästarna.

  Det var 10 år sen jag satt till häst, red dressyr förr men la av då det bara kostade mer och mer att hålla häst.

  Får väl skriva på norsk; Klem : ))

  SvarSlett
 4. Hei. Hyggelig at du titter innom pastseasons. Litt om mine hester. Egentlig skulle jeg bare ha to, men det har altså blitt fire:-)

  Den ene er oldenburger, Hun er 12 år, trent til dressur, og sprang. Så det Rose of Shadow, hun er en KWPN. Importert fra Nederland (ikke jeg) Hun er trent til sprang. Så er det de to andre. Det er Norsk kaldblods. De går mest til stas. Jeg er tidligere konkurranserytter (sprang), men har mest lyst til å utvikle meg innen dressur. blitt litt feigere:-)
  Så spennende at du har drevet med dressur. Red du høye klasser?
  Jeg er så heldig at jeg har foret selv. Så det blir ikke så dyrt å ha hest, men dyrt nok.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. vil GJERNE ha ja Anne....åååå,kor æ glede mæ te å laga stige:)))))snill du altså.Linda

  SvarSlett