Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 10. november 2010

Kveld i Trollskogen

Nydelig om kveldene. Snølaget gjør det lysere og stemningsfult i Trollskogen. Månen er så vidt halv, og gjør ikke så mye ut av seg. I skinnet fra mobilblitsen blir likevel snøkrystallene som små diamanter i lyset.
Lucy er en herlig turkamerat. Vi koser oss på våre kveldsturer. Inne i skogen hører vi lyder fra andre dyr, mest trolig er det hjort vi skremmer opp.

Einen har fått små kuler av snø.Ikke så mye snø, men nok til at en kan få litt julestemning.Kveldsturer anbefales. Det er en helt spesiell stemning i skogen om kveldene. Nå blir det så tidlig mørkt om kveldene, så lenge det går å gå på føttene i skogen vil jeg søke meg ut i skogen. Alternativet er så klart å kjøpe seg ski... Vel, jeg har ikke hatt ski siden jeg... lenge siden:-)) Men! jeg vurdere det faktisk. Men jeg skal se om jeg finner meg bra brukte ski. Det er en viss sjangs for at jeg slett ikke synes det er noe videre gøy med ski. Minner fra skoleturene sitter i.. Bakglatte ski og mange, lange bakker.
Jeg har et spesielt skrivebord som står på låven.. skal vise dere når jeg får kommet meg bort å tatt bilde. Det kunne jeg tenkt meg å ta inn, men det er digert, og tungt. Vet ikke enda. Skal ta bilde så håpe jeg på gode råd fra dere.
Klem fra meg.2 kommentarer:

  1. gleder meg til å se det ja.:)
    Og jeg synes du er tøff....tør ikke gå alene i skogen jeg nei....kan da være troll der....o trollskogen:)Linda

    SvarSlett
  2. Neida, ikke noe å være redd for i trollskogen. De som bor der har aldri gjort meg noe:-)
    Klem

    SvarSlett