Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

lørdag 1. januar 2011

Romantisk landlig og kjekk katteseng.

Jeg elsker blonder. Til jul fikk jeg hvitt stoff, og blonder av min mamma. Dette skulle brukes oppe i min seng. Jeg har ikke lyst til å gjemme putene bort.

Tidligere kjøpte jeg et rødrutete stoff. Av det har jeg sydd to puter. Alle skal de oppi den gamle bondebrisken som jeg har på kjøkkenet.


Jeg er ikke helt inne på syteknikken enda, men det blir. Viktigste er at jeg synes det er artig. Stoffet jeg fikk fra mamma er så søtt. Hvite roser på.
Skal sy trekk til to avlange puter som også skal ligge oppi i brisken min. Leif Vidar synes å sette pris på saueskinnet.:-)
Jeg har et problem. Saueskinnet betynner å bli møkkete. Hvordan får jeg renska, vaska eller ett eller annet.
Noen som kan hjelpe meg?
Ellers, er det snart hverdag. Det bli greit å møte kontorstolen min igjen. Begynne på arbeidet, og videreføre mitt nyttårsforsett.. Mindre søtt, mer kli... trimme, ha omtanke for andre, betale regninger i tide. og huske avtaler. Men det viktigste er å leve. Jeg skal ha like mye omtanke for meg selv, som for andre. Mulig at dette virker egoistisk... Men jeg føler at jeg har rota meg litt bort på veien... Har hatt noen avstikkere her og der.
Det er mye fristende utsalg her og der. Men. Til syvende sist er det kvalitet som holder. Det er poenget mitt. Nå skal jeg lete etter ekte varer:-)))
Stor klem på årets første dag.
3 kommentarer:

 1. Heia:) Syns du er veldig flink til å sy jeg;)
  Tror ikke det er så lurt å vaske skinnet,for det kan bli veldig hardt på vrangen når det tørker:(
  Stor nyttård klem fra ta trolle oppi dala;))

  SvarSlett
 2. hei du:)Fyttekatta for noen koselige puter.....og spes. den hvite med blonder.så gææææle fin:)Du kan ta skinnet uti snøen,,....det gjorde dem før i verden.
  Og jeg gleder meg til hverdagen også....enn har fått tid til å tenke og vurdere når det er lenge fri.og er helt enig med deg....og kongen:)Æ trur at når vi kan ta vare på oss selv på en skikkelig måte....så videreføre vi det over på våre medmennesker.Og statsministeren æret kvinnene på en flott måte...da må vi kunne gjøre det til oss selv:)Tror vi kan bli flink te det....bare vi vet hvordan.klempådu fra linda

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig innlegg fra både Gunn og Linda. Ja jeg tror vi begynne å finne ut av ting Linda. Av og til må vi vel finne oss i at vi tar noen gale avgjørelser, men jeg regner med at vi kommer oss fortere inn på vår stil igjen:-))
  Og jeg skal prøve å hive saueskinnet ut i snøen. Det ser i alle fall ikke ut til at det er mangel på snø:-)
  Klem :-))

  SvarSlett