Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 5. januar 2011

Forandring fryder

Julepynten er stort sett kastet ut. Hjørner og vinduer er blitt mørke igjen. Det er no koselig med alle de lysa, selv om det blir vel overfylt i heimen.
Hadde et glitterhjerte hengende i vinduet. Synes no at det ikke er særlig typisk jul. Kroken på bildet ovenfor er mørk og trist. Hva om jeg prøver å henge det ikketypiskejul hjerte. der?


Sånn ble det. Synes det vart litt koselig.


Tidligere i fjor, malte jeg disse stolene. Trekket er fremdeles blått.Fikk et anfall av nok er nok. Hadde noe stoff liggende. Ikke noen møbeltrekker, og manglet stiftemaskin. Men med tegnestifter ble det festet på en måte...:-)

Sånn ble stolene, etter at jeg fikk lagt på hvitt stoff. (jeg ønsker meg stiftemaskin) blir nok finere om jeg hadde stramma stoffet bedre. Det skal jeg gjøre på de andre stolene:-)
Skal vise dere hvordan det blir ferdig.
Klem:-)

3 kommentarer:

 1. såååå fiiin.:)Hjertet e bare sååå søtt:)æ kjøpte meg en stiftemaskin,som jeg trodde jeg kunne bruke på møbler,men den e for svak....så hvis du kjøpe,pass på slik at du får en sterk en.Klempådu
  Ps:kjekt å sjå dæ i dag....du stråler:))Det smitter

  SvarSlett
 2. Hei på du Kjære deg, og takk for hyggelig kommentarer.
  Jeg takker for tipset, jeg skal se etter en stiftemaskin som er sterk.
  Hyggelig å se deg og i dag.
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Visste ikke at du har blogg! Kjempeartig! Mye fint å se på her - jeg legger meg til som følger og kommer tilbake og ser mer senere. God helg! :o)

  SvarSlett