Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 30. januar 2011

Fjæresteiner

I dag har det vært fint og mildt. Snøen har nesten forsvunnet nede ved sjøen. Snøen begynner å bli dårlig oppe i Trollskogen, og skia får stå til jeg finner noe flatere utfordringer....

Spennende å rusle nede i fjæra. Mye rart som har samlet seg. Mest søppel, plastikk men også en del rakved. De som har fulgt med i bloggen tidligere har sikkert fått med seg at jeg er glad i det grå treverket. Tydelige slitasjer fra tidens tann. Kanskje mange år på ett eller annet bygget nær kysten. Hærlig grå farge.
Hadde jeg bare vist å finne en maling som lignet.


Jeg og Lucy koste oss riktig i fjæra. Angret på at jeg ikke hadde med termos og noe å spise på. Men jeg skulle tilbake til stallen og mine kjære hester. Rakk ikke så mye mer.


Se alle disse nydelige stokkene. Hadde lyst til å ta med meg masse... Har forskjellige hageprosjekter til sommeren. Har lyst til å bruke rakveden i kreasjoner med klatreplanter. Se for dere blå, hvite og rosa blomster. ÅÅÅ lengter etter våren .
Se dette hærlige mønsteret. Denne trefjøla ble med meg hjem.. :))

Hadde ikke hylleknekter, men fant streng som en bruker å hærsje med. Strengen var bondens store hjelpemiddel for reperasjoner når en ikke har annet å hjelpe seg med.
Høvdingen min ser ganske fornøyd ut.Da ble det en rakvedhylle oppe på gangen min.. sammen med båtmasten og båtausen.
Jeg har masse andre ting som jeg har lyst på gjøre. Har mange gamle vinduer, en del rakved og sånt. Spørs om Billy hyllene blir bært ut..... Jeg er nok ikke noen snekker, men jeg tror jeg vet hvordan jeg skal gjøre det.
Dere skal få se hva det blir til.
Ha en fin søndagskveld.
Klem
:))
1 kommentar:

  1. VI va mytjy å gikk i fjøro på Vik, vi Anne.
    Å nån ganga tok vi turn på ainner sio tå Vikanesset, ka d hette der.. va d Langfjøro rett å slett? Der va d jo ferskjellig å finn..
    Gode minner!

    SvarSlett