Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 10. januar 2011

Kattevask og annet puslerier

Leif Vidar er en herremann som ikke tar lett på ting, særlig ikke utseendet. Dog er han kasterert og har ikke noe større behov for å flørte med damene. Men han liker likevel å stelle seg. Møysommelig vasker han poter og pels. Før han legger seg bedagelig til. (vanligvis i min stol) og strekker seg med et velbehagelig stønn. Velter seg litt over på rygg, mens han gjesper dovent. Når jeg skal prøve å flytte masse katt til sides. Gjør han seg veldig tung og lang. Han ender borte på puffen. Eller på fanget. :-)
Dagslys er luksus på denne tiden. Tilbake på jobb, på dagtid. Og kveldene blir bruka til så mangt. Nå sånn rett etter jul, føler en ikke for de helt store krumspring over vaskerbøtten.
-)
Var innom Europris her om dagen. Der kom jeg over denne esken til 20 kroner. Stor var lykken, for endelig har jeg fått orden på mine spikere, skruere og sånne nødvendige ting for mine prosjekter og små reperasjoner. Jeg er ingen håndverker, men jeg klarer å få til det mest nødvendige.

Plantene mine har lidd litt mens juletreet stod inne, og i denne mørketiden. Har måttet klippet bort ganske mange visne blad fra enkelte. Sukk... Jeg vet ikke helt om jeg skal dusje plantene eller ikke. Det er sikkert ganske tørt inne på grunn av all vedfyringa.
Jeg skal i alle fall prøve.
Nå koser jeg meg med en kopp sitronte, like før jeg må finne sengen.
Ønsker dere en riktig god natt.
Klem :-)

2 kommentarer:

 1. Heia:)
  Du kan godt ta plantene dine i dusjen,gjør det til stadighet jeg og det ser ut som dem liker det:)
  Lufta blir veldig tørr i denne vedfyringsperioden:))
  Nattaklæm fra mæ:)

  SvarSlett
 2. så godt å høre at du koser deg:)Den spikereska va lur gitt.men jeg er ikke så flink til slikt.Har en større eske der det flyyyyter.Har planer om å rydde og organisere syrommet.....meeeen får se om jeg får onna over mæ.Men det e så mye lettere å få inspirasjon når det e orden.Kos dæ masse anne.klempådu fra linda

  SvarSlett