Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 27. januar 2011

Blomster og fattigmannssølv

Koselig med levene lys- Lunt og godt. Særlig om vinden blåser ute. Da er det koselig å tenne talglys. Slenge beina opp på puffen. Balangsere pc på fanget.


Tulipaner er så nydelig. De står ganske lenge. Blomster er bare så hærlig. Vet dere hva? Jeg har begynt å planlegge hageprosjekter. Tenkte å plante litt grønnsaker og litt urter i sommer. Holde på å spekulere på hva jeg skal ha. En ting er i alle fall sikkert. Jeg skal ha flere roser. Masse roser.
De er bare så nydelig. Gamle nostalgiske roser.
Har en bok, hvor jeg skriver ned alt jeg ser for meg i hagen. En slags hagedagbok. Jeg skal bli flinkere til å ta vare på navn på planter. Har masse planter, men vet desverre ikke navn på halvparten.
I denne boken skal jeg skrive inn slike ting.
Fattigmannssølvet i det midterste bildet har jeg delvis fått, delvis arvet. Min stemor kjøpte stilige telysholdere og en henge lykt som julegave til meg. Muggen hører til gården.
Klem
:-)

2 kommentarer:

  1. så spennende planer du har.....ariiig.men du,...stikk innom butikken å hent deg gratis bok om frø og planting.det e sååååå mye fint der som du kan planlegge i hagen din.klempådu fra Linda

    SvarSlett
  2. Heia Linda. Har fått en bok, men den holde jeg å klippe i stykker for å lime inn i hageboken min. Tror nok jeg vil ha en til.
    Klemtildegog:-)

    SvarSlett