Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

lørdag 15. januar 2011

Ikke bare interiør

I dag har det vært deilig mildvær. Denne vinteren har vi hatt allerede en lang og kald vinter. Det har gått hardt utover vedlagert mitt. Jeg har til og med kjøpt ved ved siden av....!! Jeg er ikke bare arbeidstaker, men jeg er også bonde. Selv om drifta ikke er som den en gang var.... Så skal det ikke stå på utstyret:-.)Jeg har i dag begynt på vedskogen,, igjen. Ikke tale om jeg kjøpe mer ved... (tror jeg) Fin trim, og siden jeg da (igjen) planlegger at det skal bli en del mindre meg... Så er dette tungt arbeid, men veldig fint.

Jeg og Lucy koste oss veldig. Har en del småbjørk stående inne på Høgda. Den står heller ikke så langt unna veien, grei nok å få tak i. Det er en del snø. Når jeg gikk igjennom snøen rakk den meg langt oppover lårene.
Husqverna og Fendt... Høres kanskje ikke ut som en dame som liker interiør, innepussel... Vel, jeg har mange sider. (tvilling)Fant ut at jeg ville sprite opp vedhogsten med en dasj rosa... Passet godt inn :-)
Jeg har hatt en flott dag ute.


Neste gang skal jeg tenn. e bål, Ha med meg kaffekjel, brødskive med brunost., Det skal bli kos. Det ende vel med at jeg bare koser og ikke jobber. Ja, ja. Å kose seg, og ha det bra er også viktig. Vedarbeid, det er vel å få varmen flere ganger av samme veden.
Ha en fin helg.
Stor klem:-)

1 kommentar:

  1. tar av meg hatten for tøffe feminine damer:)Du e jaggu mæ en bætta ordentlig kvinnfolk.Klempådu

    SvarSlett