Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

fredag 31. august 2012

Enkelt skigjerde

Bildet er lånt fra nettet. 


Jeg har bestandig så glad i skigjerder. De er så nydelige, grove, rustikke og enkle. Vet ikke hva det er med naturmaterialer som tiltrekker meg, men har så lyst til å lage min versjon av skigjerde ved kysten...

Bildet viser kontrastene som er så flotte sammen. Teksten på bildet er enkelt skigjerde, og jeg husker dessverre ikke hvor jeg lånte bildet.

Helt nydelig, men jeg kan ikke denne teknikken, men det ser ikke så veldig vanskelig ut.

Det er nok mest i innlandet og oppi dalene at slike gjerder blir bruka. Mulig at det er klima som gjør at de råtner fortere opp ved kysten?

I alle fall så har jeg begynt å lage et "liggende skigjerder". Har ikke bilder enda, men synes det så langt ser lovende ut. Først og fremst skal jeg ramme inn ut og inn gang til hestene med et slikt. Legges det tett nok, kan det også holde ut sauene (kanskje).

Billig, vakkert og praktisk.
Akkurat slik jeg liker det:-))
2 kommentarer:

 1. Bildet var utrulig vakkert ;)

  Blir nok fint når du får rammet hestene inne slik, trur nok sauene og vill trives med sont gjærde, kansje ha strømtråd inni , både til hest og sau ;O)))

  Ha ei super helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Herlig bilde, kjente roen komme med en gang... Har en drøm om å engang ha et hvilested å trekke meg tilbake til. Altså - en drøm.
  Takk for koselig kommentar på bloggen min!

  Glad dag ønskes!
  ;o)

  SvarSlett