Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 16. august 2012

Ny låvebru

 Endelig!.
Den nye låvebrua er kommet på plass. Får så være at den ene låvedøra ligger til "tørk" og at den andre halvdelen av brua  mangler. Å se den nye brua som ligger og skinner vakkert . Synet gjør  godt langt inn i sjelen. Fikk god hjelp, og takk og lov for det... Uten den vet jeg ikke riktig hvordan det hadde gått.

 Slik så det altså ut i vår, etter mye og tung snø hadde lavet ned i påsken. Kombinert med takras som bidro til at den gamle låvenbruen falt sammen som en korthus.
Du verden, så trist et syn. Det gjør noe med en når slikt skjer. En føler seg så ganske alene. Nesten så jeg ønsket meg en rekkehusleilighet.... Heldigvis gikk anfallet fort over, og optimisten tok over.


 Dyrt å reparere. Bare for den ene halvdelen ble det kjøpt inn materialer til mange tusen kroner. Bruker så klart impregnert.
Vil helst unngå at jeg må bytte bru så ofte. Langt spenn mellom låve og steinbru gjorde at en måtte legge tett. Vil helst ikke at traktoren skal falle ned...


Når en driver slik å reparerer og flikker på hus så oppdages det ofte andre ting som også må utbedres.. Og med et gammelt fjøs fra forrige århundre sier det seg selv at det dukker opp uante utfordringer, og at det er mye som må gjøres. Så klart har min far flikka her og der, men tidens tann (det har faktisk gått noen år) gjør at mye må tas etter... Men jeg sier det igjen (mest til meg selv)at det ordner det seg. Og tar en litt vedlikehold etterhvert som en har penger, så blir det ordning.

Tror at en må tenke positivt når en bor på en gård. Jeg er ikke rik, og har for det meste syv tommeltotter, men jeg har en stor porsjon optimisme på lager, og da er halve jobben gjort:-)).

PS. Noen av bildene er tatt med mobil, så kvaliteten er nok ikke på topp.2 kommentarer:

  1. Heia Anne, så flott at låvebrua er på plass, matrial er svindyrt, så dette kostet nok flesk .

    Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett
  2. Hei Anne, lenge siden sist :). Så flink du er, bra at broa er ferdig. Jeg er imponert.

    SvarSlett