Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 28. august 2012

2. slåtten


Da er liksom høsten her...
Ja, tenker litt slik når 2. slåtten er ferdig og vinterforet er sikret. Ikke tro at jeg er lei meg og tenker. Å nei, nå er vinteren snart her...
Tvert i mot. Jeg er så veldig glad i høsten. Fargene, luktene og mørke kvelder med talglys. Dyrene stunder (og jeg) mot å få komme inn. Hestene får allerede være inne om natta.
For oss med mye dyr som er ute på beite er det av og til at de liksom jumper over gjerdet, og er på helt andre steder enn meningen var. Dette er en av grunnene til at det er deilig å sette inn dyra. En vet liksom hvor en har alt:-))Så når regnet pisker mot ruten, og vinden uler i takrenna. DA er det godt å fyre i ovn, og tenke på at alle har det bra.

Nå når andre slått er ferdig kan en liksom ta litt ferie. Pusle rundt, male inne og ute.

Og så klart er tiden kommet til å komme på alt en burde ha gjort før vinteren kommer.

Og da kommer jeg på det!!! Jeg venter på de som skal skifte fjøstak skal dukke opp.... !!!
Så nei, jeg er ikke klar for vinteren.


En annen ting med høsten... Nå står hagen på det aller, aller vakreste. Sommerplantene bugner over av blomster, og vil gjøre dette til frosten kommer.

Jeg har tro på en vakker høst, og masse deilige dager ute.

Klem

2 kommentarer:

  1. Enig med deg - vi ønsker oss den fiiiineste høsten i manns minne:) Klem fra nesten nabon...:)))

    SvarSlett
  2. Ja, høsten er vakker med sine farger av alle nyanser, deilig at foret til dyra er sikret, vi bestilte for idag , så vi er og sikret, og det er deilig, vi har jo en hest mindre og fore på iår, sia Dancing Flame ble nød slaktet i vinter, så da er det mindre for og det merkes godt ;)

    Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

    SvarSlett