Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 15. november 2011

Tallerkenhyller

Fikk lyst å vise dere mine hyller for tallerkener og sånn... Jeg er så innmari glad i slike. Da får jeg satt frem stilige og spesielle ting. 
(Her på gården er det i haug og dongà av kopper, kar og krukker. Som jeg sier litt nedenfor her, så kan en jo virkelig lure på hvorfor jeg stormer inn i bruktbutikker? Det handler mye om å finne noe som jeg har valgt ut... Og så er det noe med gården og ting som hører til her... En blir litt engstelig når en bruker det gamle serviset som er 150 år gammelt. Da er det bedre om en ødelegger noe en selv har kjøpt... )

Den øverste hylla kjøpte  jeg hos Leirdal møbel og interiør. En butikk som jeg anbefaler for de som er på disse trakter. Hun har masse Vintage, shabby og retro- møbler og annet snadder. 

Hyllen nedenfor er noe som har hørt til på gården... Den er malt x antall ganger... (av meg) Nå er det hvit, og det vil den forbli.... (kanskje) 

Ønsker dere en fin kveld, og takk for hyggelige kommentarer. 
Blir sååå glad, og så føle jeg meg så innmari flink når dere skryter slik av meg.
Det gjør så innmari godt. Takk for at dere løfter meg opp.:-)) 


  
Min gamle hylle, med gamle kopper og rosemalte fat

Koppene fant jeg litt her og der. Noen var brukt til å ha gamle spikere i, fatene delvis til potteplanter, men de fleste var å finne oppe på setra. 

Måtte ta med et bilde av den gamle stolen som står under tallerkenhylla. Den fant jeg i  den gamle delen av fjøset. Ramma kjøpte jeg hos Tingstuo, og esken har hørt min bestemor til.

En kan jo undre seg på hvorfor jeg tråler bruktbutikker.... når det finnes så mye her på gården... MEN , det er jo noe eget med å finne noe "nytt".

2 kommentarer:

  1. Stilige lyseblå kopper :)
    Man har alltids bruk for litt utstyr til vet du ;)
    Klæm

    SvarSlett
  2. Verkligen vackert och hemtrevligt!!! Kram!!!

    SvarSlett