Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 22. november 2011

Male gammelt
Male gammelt, er tydeligvis en kunst jeg enda ikke helt behersker. Dette er min gamle skrivepult som har stått på låven i sikkert 20 år, før jeg plukka den inn (med hjelp)
Da var den mørkeblå, og ganske trist. Malte den hvit, men syntes ikke om fargen alene, eller virkningen ble som jeg hadde håpet og trodd... (noen som forstod den??)
Jeg ville ha et litt gammelt, slitt preg.. Shabby
Mye spekulering og noe testforsøk tok jeg mot til meg og malte (veldig stygt) grått over det hvite. 


Jeg klatta, og søla. Strøk skikkelig tykt på med en grå farge, som heter  skifter. Lot det tørke... og lot som jeg ikke så resultatet. (det var mildt sagt fælt) Ikke misforstå, jeg er veldig glad i grå. Men måten denne gråfargen ble lagt på bidro ikke til at møbelet ble noe spesielt fint. 
Lykkelig var jeg da jeg kunne begynne å legge hvitt utenpå det grå. Jeg har sett møbler har fått en litt slitt look, med en spesiell teknikk (tydeligvis) . Jeg er ikke noen maler, men valgte å tenke skygge, og at det grå skulle skinne igjennom det hvite. Ble ganske fornøyd.
Synes at jeg har fått den rette stemninga på møblet. 

Ha en fin kveld.
Klem. 

4 kommentarer:

 1. He he - det er vel flere forfattere, og jeg kjenner alle....men redigerern kjenner jeg godt da vet du...:) Spennende maleprosjekt, du er ikke skvetten! Skjønner hva du er ute etter tror jeg, en form for lasering kanskje? - eller? Klem

  SvarSlett
 2. Dette blir bra det Anne!
  Får lyst til å se hele! Men det får me vell når du har plassert den!

  Stilig rekvedkunst! syns den fjølo kan være sånn eg!
  Flink er du.

  Eg var litt redd du skulle male noe riktig gammelt møbel! Smiler.

  Ha det fint! Klem,

  SvarSlett
 3. For meg ser dette helt perfekt ut. Det er ganske mye jobb med slike oppussingsprosjekter, men det er utrolig kjekt når man er ferdig. Og at det er et gjenbruksprosjekt gjør ikke gleden mindre :)

  SvarSlett
 4. ofte er det slik at man ser for seg noe, og så begynner man på et prosjekt, men så blir det ikke sånn som det var inni hodet...

  lurer på om det kan gå ann å male, og så pusse med sandpapir på de feltene man vil skal se slitt ut...

  bare en tanke...

  SvarSlett