Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 13. mars 2011

Vårstemning

Da er denne helga straks over. Som vanlig har den gått unna.
Har fått gjort mye, følt på mye og gått langt...
Og tenk, våren er her. Jeg fant bevis denne helga. Snøklokker har begynt å titte opp fra en delvis snødekket bakke.
Ikke nok med det. Syrin som står på nordveggen, men i le av fjøsveggen har begynt å sette knopper... Litt tidlig. I natt var det ned mot tre minus. Lørdag var været trist, mye vind og nedbør. Hestene trivdes ikke ute, og fikk inn etter bare noen få timer ute.

Men det var i går. Søndag har været vært strålende. I dag har jeg vært på en lang tur. Ikke for det. Jeg gikk en lengre tur i går også. Det gjør godt for hode, sjel og hund å komme seg ut. Hesten ovenfor kjøpte jeg på en bruktbutikk. Jeg er beskyldt for å ha samlemani.. noe som kan oppfattes som negativt. Så jeg tør i alle fall ikke å nevne at jeg samler på figurer av hest...
Fant en litt spesiell ramme. Ikke helt sikker på hvor den har hørt til. Etter formen lurer jeg veldig på om den kan ha befunnet seg over en dør. I alle fall har den rester av rød og blå maling.Inne på bruktbutikken fant jeg på bakrommet dette bildet... Ja dets er ut som, men det er nok tvilsomt at det er en ekte Munch, men til ti kroner så slo jeg til. Ramma fikk jeg til tjue kroner.Denne flotte lampa fikk jeg av en kjempesnill veninne. Helt super på mitt nye (gamle) skrivebord. Her sitter jeg mye for tiden. Har funnet frem tegnesakene mine, skriveboka og masse andre prosjekter som jeg koser meg med. Leif Vidar har ny favorittplass oppå pulten, og Lucy ligger der det er meningen jeg skal ha føttene mine:-)
Rosmari er ett eller annet sted....
Håper dere har hatt en flott helg.
Stor helg.
Klem2 kommentarer: