Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 6. mars 2011

Endelig inne fra låven

Her på gården har det stått et stort skrivebord oppe på låven. Det har nok stått der i over 20 år. Lørdag fikk jeg hjelp av tre kjekke menn. Det ble brukt både traktor og håndmakt for å få det inn. Det ble også en del vasking. Det luktet rett og slett fjøs av det:-)Uffda....Litt spekulasjoner og diskusjoner med andre interiørmennesker om fargen. Den blå fargen var flott, men den stjal alt lyset fra rommet. Etter et halvt døgns spekulering begynte jeg å male det hvitt.

Første strøk er ferdig. Allerede nå ser jeg hvor flott det blir.


Har negynt å plassere jeg da- Det er jo så gøy å plassere og spekulere.

Er så lykkelig over endelig å fått inn skrivebordet.


Som dere ser har jeg ikke malt oppe på toppen. Jeg synes... enda at det er en sjarm med den blå malingen som har skala av. Blonder og korg, blomster. Hærlig blanding.


Nyyydelig:-)Det var en del rust på disse håndtakene. Mange manglet, men jeg malte over rusta, og skal være på utkikk etter lingende på bruktbutikker.
Dette har vært en kjempehelg.


4 kommentarer:

 1. Så artig - tenk at jeg har et maken skrivebord på mitt arbeidsrom , bare at det mangler "overstellet"! Vet du hvem som har laget det? Må jo være noen fra bygda her når det finnes to like - eller? Mitt var knallgrønt, men jeg malte det blått for mange år siden he he.....

  SvarSlett
 2. For et stilig skrivebord! Heldig du er med alle de skattene på gården :)

  Ha en fin dag.

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint skrivebord, og masse fine bilder av hestene ; har hester sjøl :, og Trollskogen, ser du har masse fine bilder av gamle skjeve busker og trær, æ elsker sonne bilder:)
  Følger dæ videre, koselig om du følger mæ og . Lisbeth. ;)

  SvarSlett
 4. åååå....ta blir berre lekkert:)Så fint et skrivebord...unikt.Og så bra at du tar vare på det.Klempådu fra Linda

  SvarSlett