Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

fredag 6. januar 2012

Sukkertøy

 Sukkertøy kan være så mangt.. etter min mening. Først og fremst ser jeg for meg masse farger når jeg tenker drops og søtsaker. 
I utgangspunktet blir jeg fort lei at mye farger på interiør, men denne hylla som jeg malte lilla i min lilla periode har fått bli lilla. 
 Er så innmari glad i Green gate serien, spesielt denne røde. Fikk masse herlige bokser av min mamma til jul. De ble som Non stopp i min lilla hylle. 
Forøvrig er den nuskete boksen med koselig motiv øverst kjøpt på Tingstuo.. 
 Denne herlige skjærefjøla hentet jeg på setra, husker den fra jeg var ungen. Den er tydeligpreget av å være godt brukt, men den er bare så herlig. 
 Fint ja. Boks til venstre (nederst) er en salt bøsse. 
Så står boksene på benken til fryd for både øye og kropp, For her har jeg både te, kaffe og kjapp-kaffen min...:-) (pulverkaffen)


Ha en fin kveld.
Klem til dere

4 kommentarer:

 1. Så mycket fint,Anne!!!...Den gamla skärbrädan var väldigt vacker...den skulle jag älskat!!! Ha en fin fortsättning på det nya året!!!...Klem!!!

  SvarSlett
 2. Hærlig hylle med mange flotte bokser :)
  Ha en fin fredagskveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 3. Hei du - bra du ikke har ordentlig sukkertøy i alle de boksene he he.... Tror ellers du misforsto litt; er ikke på hytta nå sjø, men bildet av meg var tatt på Røros....:) Nei da, jeg er hjemme i Tølløvstua og har sløva på sofaen - men det kan da være kos det også:)) Fin helg til deg:)

  SvarSlett
 4. Så mange fine bokser du har. Jeg har også en ganske stor samling bokser. Noen er arvet, andre er kjøpt på loppemarkeder. Skulle gjerne hatt litt mere plass slik at de kunne ha stått framme alle sammen.

  SvarSlett