Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 5. januar 2012

Rekende på en fjøl


 God morgen.
Jeg er dessverre syk i dag, sitter hjemme og synes synd på meg selv. Orker ikke å gjøre noen ting, blir liggende på sofa og delvis sove og se tv og besøke blogger. Når en ligger slik i vannretten, lar en blikket gli rundt om i rommet. Får ideer om at ting burde vært plassert annerledes... (det blir en annen historie)


Jeg elsker hester (bombe) og samler på figurer. Bildet øverst har jeg satt to hester på en rekved fjøl. Ble ganske ok, siden hester og fjøl går i samme farger. 
Blir så mye bedre å se på..
Dessuten er jeg utrolig glad i å sette sammen tingene til å gi en mening.


Dagen ser ut til å bli fantastisk. Blå himmel og et lite dryss med snø som er frossen. 
Hestene står ute å koser seg med høy, sauene har fått rundballe og det råder stort sett fred i heimen... 
Ha en fin dag.
Klem 

5 kommentarer:

 1. Du er flink til å gjøre det koselig.
  Vi jobber som besatt i gamlehuset. Mye stygt dukket fram, da vi reiv ned huntonittplater på kjøkkenet. Mange hundreår tømmer med råte....
  Ikke alt da, men nok til å bli motlaus.
  Dette må fikses på et vis. En båtbygger med erfaring med råte og gammelt treverk kommer i kveld. Vi må også kle veggene igjen og legge nytt golv, før kjøkkenet kommer. (om 3 uker)
  Jeg blir helt matt av dette. I går rev vi absolutt all elektrisitet. Mye var fra dengang strøm ble lagt inn. Faktisk er det rart det ikke er blitt brann forlengst. Hele 1. etg. og kjelleren var på ÉN kurs. Og mangt var brannfarlig i seg selv!
  Men det går da framover sakte men sikkert.
  Bare kjøkkenet blir ferdig kan vi flytte inn. Så får vi ta resten pø om pø.

  Ha riktig god bedring og drikk mye vann, det er bra for syk kropp!

  SvarSlett
 2. God bedring, Anne.. Jeg ligger syk på 3-dje dagen, men begynner og bli litt bedre. Egil er også syk men er nødt å være på verkstedet for han har ingen "avløser" :-/
  Veldig fine hestene som du har satt på rakveden, det ble stilig.

  Her er det også nydelig vær i dag, og gjett om jeg heller har lyst til å være på Vigra hos Aurelius å kjøre en lang tur da.....enn å ligge syk. Men, men....det kommer vel flere fineværsdager. Dessuten går vi mot lysere tider og sol og sommer :)

  Ønsker deg riktig god bedring, og ta godt vare på deg selv så du blir fort bra igjen :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Nå så jeg plutselig at jeg har kommentert hos deg, mens jeg har vært innlogget i Papiravisen, hvor jeg er designer.... Derav tullballet.... Jeg er vel for stressa om dagen ! :)

  SvarSlett
 4. Det er nok mange som har inntatt "vannretten" i disse dager. Riktig god bedring!

  SvarSlett