Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 3. januar 2012

Kastet ut julen

 
 Hei på dere.. og atter en gang takk for hyggelige kommentarer. Jeg er nok ikke så flink til å kommentere, men dere skal vite at jeg er innom å titter. 
Hvor mange ganger tenker jeg ikke hvordan klarer dere å få til alt, og hvordan klarer dere å finne all inspirasjon, energi og vilje til å gjennomføre alt dere gjør, og lager..
Jeg tar virkelig av hatten for alle dyktige damer som finnes rundt om kring.
 (sikker på at det finnes dyktige menn, men det er så få av dem som er bloggere...;)


Jeg har kasta ut julen... Allerede søndag hadde jeg fått nok av juletre og de tre tenorer...
 Der hvor juletreet stod, har jeg nå satt inn en kinne... (heter den det tro?) burde jo vite det da...
I alle fall så har jeg satt en mosegrodd... bjøkrekvist ned i kinnen, samt en tørka kvist med blå blomster ( jeg har også klart å glemme hva den blomsten heter også.. ridderblomst??) 
Nesten så jeg begynner å lure på meg selv. :-) 
Som dere ser har jeg gått over til ganske så hvitt og lite rødt i stuen. Føles litt godt og, selv om jeg elsker å henge opp røde gardiner, sette frem nisser og spise uhemmet karbohydrater, så er det deilig at hverdagen kommer... ( ganske i alle fall) Etter noen dager så er en kommet inn i rutinene igjen. Får faktisk gjort mere hjemme når en er på jobb... av en eller annen merkelig grunn.
Klem på dere. 

3 kommentarer:

  1. I går forsvant jula her også. Det var nesten befriende. Så nå er det bare "å danse mot vår" og lysere tider :)

    SvarSlett
  2. Vad fint du har gjort det Anne!!!...Man får vårkänslor!!!...Här på Hilleborg får julen vara kvar över Trettonhelgen...Här har det stormat i Småland och 1000-tals människor är strömlösa,,,det håller fortfarande på,i skrivande stund,,,regnet piskar mot fönstren...Önskar en fortsatt fin vecka och helg!!! Kram!!!

    SvarSlett
  3. Veldig koselig hos deg Anne. Her varer jula ei uke til :-) Klem Janne Karin

    SvarSlett