Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 12. juli 2011

Skattejakt

Heia. Nattravn som jeg er begynne jeg å blogge når andre takker for dagen, tar på pysj, bamse og hva de ellers foretrekke å ta til sengs..
Jeg liker å pusle med mye rart. Så stille og rolig. Vanligvis ingen telefoner. Her om dagen var jeg oppe på mørkloftet, det er fylt med masse skatter, men også mye som kan betegnes som skrot. (skal vise andre skatter senere) (dette er natten med og i parangteser... )
Fant en blå kasse.. uten bunn. En liten krok på ene siden, noe rustet. På andre siden var det et lite hull, som vitnet om at det har vært en krog også her. Den har tydelig hengt på en vegg.
Hyllen er malt i veldig lyseblå farge. Måtten (skrives det slik?) har allerede begynt å fortære kassen/hylla/ skap??.
Uannsett så liker jeg den lyseblå, missforstått esken. Nusselig farge, som minner meg om blondebånd på dåpskjole.
Satte den i grønnsåpevann. Ble straks mye finere. Min kasse gjør seg kanskje ikke så godt på nært hold, det er noe med denne alderen. Ikke alt gjør seg godt under sterkt lys, lupe og med briller. He he:))
For øyeblikket fungere den blå som et lite møbel i min stue. Så nå er det ute med den sterke rosa fargen. Skap er malt. Puter flytta og duk tatt bort.

Men halsbåndet til Lucy, det skal få bestå:-) (dessuten er jeg på jakt etter rosa/cerise tresko) så det så!

Tusen takk for trivelige meldinger på bloggen, setter stor pris på dere alle.

Snart har jeg ferie, og har så mange planer. Jeg er nyklipt, planlegger klive ved, og har glemt markekuren.... Om jeg er positiv, vet ikke helt, men jeg synes livet er helt ok:-)

Stor klem fra meg.


3 kommentarer:

 1. Herlig søt liten hylle/kasse/boks :) Liker blå ting jeg ;)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så fin kasse. :)
  Så heldig du er som har et skattekammer på loftet. :)
  Ønsker deg en fin sommerkveld. :)

  SvarSlett
 3. Det ser no ut som du har det bra.:)du blomstrer for tiden,og e som vanlig godt humør:))Du inspirerer meg også.Takk for jordbær med fløte og besøk i dag:)Kos dæ med skattene dine.Klem fra Linda

  SvarSlett