Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 26. juli 2011

Hektisk pause

Først av alt vil jeg si at jeg er sterkt preget og trist over det grusomme som har skjedd i Oslo og på Utøya. Men i sorgen ser jeg med glede over samhold og kjærlighet som hele Norges befolkning viser i disse dager.
Bildet viser Trollskogen med tåken langt nedover lia. Det har ikke forhindret meg i å gå turer. Det gjør turen nesten mer spennende.
En uke med ferie er over, to igjen. I løpet av første uka har jeg fått gjort mye. Hatt besøk av min kjære mamma, og hennes mann. Sååå koselig, at alle vi som går på lavkarbo, måtte ut å spise middag sammen. Vi fråtset i sukker og karbohydrater. Det smakte veldig godt.

Elpekake med vaniljeis er desverre ikke lavkarbo, og slankemat. MEN, en skal kose seg en gang i blandt. Så det så!!

Vi var alle enige om at det var godt:-)
Været har delvis dyttet meg inn, aktivitetene for tiden er å hekla, jeg må gjøre oppmerksom på at jeg slett ikke kan å hekle, bare prøver meg frem.

Denne heklet jeg i restgarn av bomull, rundt og i rundt. Brukte blonde til sidene, og en ny hekla brikke på andre siden. Ble ganske fin, synes no jeg (stolt sju)Dette er min mammas "rævpute".... Høres ille ut kanskje?, men det er aurgjeldsk for rompepute, eller en pute som bidrar at hun kommer litt høyere opp fra stolen:)

Den har jeg strikka små lapper, og hekla rundt dem. Litten pastell ehmm.. rævpute.

:-)

Alle dere kjære bloggvenner, og andre venner, jeg er så smått tilbake i bloggverden. Har savnet dere, men har fått gjort så mye, satt ut båt, fått inn ny ovn, reparert den gamle, satt opp gjerde til sauene og så videre.

Og ikke minst, så har jeg hatt ferie. Første uka går med på å omstille seg til ferie. Denne uka ferierer jeg, og neste uke, blir det nok å begynne å omstille seg til snart gå på jobb. Alt dette er ok.

Klem:-)

Klem:-)
4 kommentarer:

 1. Syns du er flink til å hækkel e:) Øvelse gjør mester vettu;)Å rævputa va å fin syns e:)
  Klem fra trollet oppi dala;))))

  SvarSlett
 2. Nydelige farger på det prøveprosjektet ditt:) Ellers beundrer jeg turgåinga di, har endelig kommet igang igjen jeg også etter alt for lang periode der det liksom aldri ble tid! Nå skal det bli andre boller!!!! Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige farger på det prøveprosjektet ditt:) Beundrer den turgåinga di - har endelig kommet igang igjen jeg også, ble liksom aldri tid her en periode.... Men; nå blir det andre boller!!! Klem

  SvarSlett
 4. Hei Synøve og Gunn, takk for kommentarer, hyggelig at dere liker hekleprosjekt, holder på med noe annet også. Helt på jordet, men vi får se. Blander hekling og strikking...
  Tiltak å komme i gang, men så kjekt når en først har klart å klatre... over dørstokken. Jeg har hund som drar, hadde det ikke vært for henne så hadde jeg nok sittet godt plantet på min nye pute:-)
  Ha en fin dag:-)
  Hilsen fra ho som har denne bloggen og med store tekniske problemer.... Enda:-)

  SvarSlett