Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 27. juni 2011

Rosa sauegrind og tur

Mitt siste stunt her på gården er å male grinda inn til sauene rosa..:-) Syntes den var trist og kjedelig, hadde en skvett stående. Hvorfor ikke?, tenkte jeg.


Sauene synes i alle fall å sette pris på sin fargerike grind. Jeg liker jeg og:-)
Var sist helg å besøkte min mamma som bor i Elverum, sammen med sin kjære. På turen nedover kjørte jeg forbi så utrolig mye spesielt. Desverre fikk jeg ikke tatt bilde av grønne, blå og orange elg gevir, og mintgrønt autovern, sånn rundt Rendalen. Kjempestilig.

Mamma er hagemenneske. Hun elsker å pusle rundt, flytte planter hit og dit. I deres hage har de laget seg en dam, med masse skulpturer og koselige innslag.

Det er noe eget med å besøke mamma. Jeg må få lov til å skryte. Har verdens hærligste mamma. Senere skal jeg skryte av veldig gode venninner.

Er så utrolig heldig. !!
Over til hage... Jeg er også svært glad i hage, og blomster. Var med mamma til Heradsbygda og innom et digert gartneri. Her var det mye. Veldig mye. Noe ble med hjem, så klart:-)Dette bildet skal også vise hvorfor jeg ikke har oppdattert bloggen,
Jeg har plukka stein, sådd og vært bonde:-) Nå venter jeg på høyværet.

Fire dager sol, det er alt jeg ber om???

Da skal jeg nok få høyet i hus:-))

Ha en fin dag.
2 kommentarer:

  1. uffamæ Anne....det ser ut som du må vente lenge på finværet:(
    Så herlig mamma du altså....hun liker jeg også:)Linda

    SvarSlett
  2. Heia:) Saugrinda vart kjæmpetøff:) Å kjæmpefin hage mor di har der skulle jeg gjerne vært;)Å det er ikke bare Linda så liker mamman din:)Da har jeg lagt ut bilde av grima og hestene dine på siden min,prøvde å legge inn link til siden din ,men får det ikke til:((
    Klæm trolle oppi dala:)

    SvarSlett