Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 30. juni 2011

Hagenips

Heldigvis er ikke hagenissene utbredt i min kommune, liker ikke disse ondskapsfulle, flirende nissene. Jææk, i alle fall ikke i min hage.
Nei, da takker jeg heller med en flott kasterert, velvoksen katte. Leif Vidar kler det meste:-) Har en kvernstein, liggende på restene av et lønnetre. Stammen har fått et fantastisk mønster. Etter noen år, har barken forsvunnet

og mønster har gradvis kommet frem i treet. Grått, hvitt og svart. Veldig artig. Et gamelt vognhjul, sammen med stigen som er laget av hærsjestaur. DET kaller jeg hagenips.Jeg har sådd brudeslør, erteblomster. Handlet blomster i vilden sky. Glede meg til å se når alt står i full blomst.
Ser for meg blandingen av rosa petunia og brudeslør. Erteblomsten tror jeg er gul og orange, ikke sikkert at de vil passe inn? Vi få se:-)

Litt egenreklame må til. Kan godt kalle dette hagepynt. Jeg er ute etter å lage min egen stil i hagen.

Melkespann og lobelia. Helt nydelig. Ha en fin kveld.

Klem.

1 kommentar:

  1. Nå har jeg kost meg lenge i bloggen din og falt fullstendig !! Skal jeg være ærlig var det sauene, som først fanget min oppmerksomhet. Spelsauen har klort seg fast i hjertet mitt. Vi hadde gård for inntil et par år siden, og drev med spel. Nå har neste generasjon overtatt og gått inn i samdrift. Og vi har flyttet ned i bygda .... Det ble for stort med samdriften og har mistet sjarmen, så jeg deltar bare under lammingen....
    Jeg får heller fortsette å nyte fra bloggen din !
    Takk for meg,- har lagt meg til som følger !

    SvarSlett