Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

lørdag 11. juni 2011

BursdagsgaverHipp Hurra for meg. I dag fylte jeg 44 år...4 er mitt lykketall. Så det betyr, dobbelt lykke for det kommende året.

I dag har jeg feira dagen. Kaker, besøk og litt rødvin. Sitter her og tenker på min flotte dag. Tenker tilbake, innser at jeg har forandret meg. Tror jeg liker den nye Anne... I alle fall de fleste av dagene:-)


Jeg er så heldig å ha så mange gode venner.


Jeg har ønsket meg hagegjerde til bursdag.

Heldige meg, jeg har fått 5 hagegjerde- element (om jeg kan skrive det slik?)Jeg er så glad, så glad. Snart har jeg alle de manglende delene på plass. :-)
Har også fått masse annet flott, hjerte, blomster granium og potetplante.Hyggelig besøk i hele dag, og jeg har SKEIA ut i hele dag,,, sukker, karbohydrater og stivelse. Fysj, men en og annen gangen må en bare la seg skli ut i fristelsen og boltre seg i synden:-)

I morgen skal jeg bli flink igjen.:-)Når en skal ha selskap bli en motivert til å fikse litt. Gangen er litt trist, plukka inn
syrin og ofta noen greiner av rododendron. Ble så fint att:-)
Da er første dag av mitt lykkeår snart over. Jeg kjenner allerede hvor jeg glede meg til det som venter.Dere skal få være med på reisen inn i mitt nye lykkeår. Fest sikkerhetsbeltet... vet ikke riktig hvorfor jeg skriver dette? Det høres litt stilig ut.Ha en fin pinse.Klem4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med overstått Fødselsdag!
  Så flott det blei med blomster i gangen.

  Huset blir kjempefint! Nydelig Grå blå farge! Eg er veldig glad i sånne grå\ blåfarger.

  Ja! det er mye som skal males, å ordnes med på gårder, med da slipper me å " kjede oss" ;-).

  Har 34 vinduer i huset her.
  Ha ein fin søndag! Klem,

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått dag! :o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gårsdagen:))))) - og alt mulig positivt i ditt kommende lykkeår - ønskes fra meg (PS: Kommer du til tingstuo i morgen kan det vanke en liten bursdagsgave..... klem)

  SvarSlett
 4. Gratulerer igjen.....og du er superflink å lage fysj-fysjkake....men må no feire en slik begiventhet ja.Og hvertfall den positive og glade perioden du er inne i.Du er jo så happy fra før av du,at dette kan ende veldig bra,tenker no jeg:)Klempådu fra Linda

  SvarSlett