Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 2. juni 2013

Sau er ålreite dyr

Da kan sauene boltre seg på den grønne eng. Her har de masse mat og godt med ly. 

"Hva er det tro?" Søte små lam er så utrolig nysgjerrig på alt rundt seg. Små biller i gresset, smake på stein og jord og løpe sorgløst rundt. 

Inka. Denne sauen fikk jeg i bursdagsgave av min mamma Jeg er glad i pastell-farger. Og hver gang jeg har mulighet så kjøper jeg ting som går i disse fargene. Stor var lykken da jeg kom over klaver i rosa til sauene. I tillegg har jeg flagg som viser hvor mange lam sauen har med. Rosa for to, og lilla for ett.  

Inka med hennes to lam. I tillegg har to av ungsauen hengt seg på. Jeg har sau av rasen gammel norsk spælsau, men har også noe
sauer av rasen pels. 

Ungsauene er både nysgjerrige og litt barnslige rampete. 

Her er en annen sau som jeg kjøpte av en herlig venninne som bor i kommunen. Sauene som kommer fra henne er både snille og tillitsfulle. Tydelig at de kommer fra noen som har stellet godt med dyra sine. 

4 kommentarer:

 1. Heia Anne, kan regne med at sau og lam var fornøyde over livet da de blei sluppet ut på beite sitt, der kan de kse sæ masse med deilig grønn mat :)

  Fine bilder.

  Ha ei fin ny uke.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Det er så fint å passere gården din om dagene - sauer og hester i det grønne - akkurat slik det skal være:) Jeg blir glad av det:)Klem til deg og alle firbente

  SvarSlett
 3. Hey there! I've been following your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you
  a shout out from Kingwood Tx!
  Just wanted to tell you keep up the good
  work!

  My blog - bike accident lawyer

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett