Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 1. desember 2010

Julegardinmareritt og dyretransport

I går var jeg å hentet de to nye familiemedlemmene, Kjære Vene og Gudjelov for Hans Gunnar. Jeg fikk unvurderlig hjelp av min veninne, og hennes sønn. Kjørte sauene bak i min Honda. Pressening under og godt teamwork kom to nye familiemedlemmer til gårds.

Her er de flotte sauene, som etter hvert skal bli flere i familien, men ikke i år:-)
Så over til noe som ikke ble fult så koselig. eller det var nok ikke riktig ord. Det ble ikke slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli.
Jeg fikk en idè om at hvite gardiner ville bli fin i sammen med de tynne røde julegardinene jeg hadde. Det ble ikke slik jeg hadde tenkt... nei.
Slik såg det ut Røde gardiner, mot persienner. Snapp , kaldt og litt kjedelig, syntes jeg.

Jeg gakket ned til Gunhild og fikk tak i hvite blondegardiner på salg. Hengte dem opp og fikk ikke den gode følelsen når det vise seg at nye gardinger ikke var den manglende prikken over ièn.
Fant så frem gamle blondegardinger som jeg brukte som en kappe oppå gardinstengene. Dette ble altså alternativ julegardiner nr. 3.
Hjelpe meg.
Derfor endte jeg opp med å sende bildemeldinger til min mamma og min gode veninne Linda. Linda kom med gode råd. Og mente at jeg burde hatt tykkere røde gardiner. Eventuelt ei liftgardin. Ja!! så sant og jeg er nå snart reddet ut av gardinmarerittet.:-) Min mamma hadde rådført seg med sin samboer over middagen, og de hadde etter noe diskusjon og avstemming kommet frem til at alternativ med gamle blonde dandert over gardinstang ,nok var det peneste...
Bare så det er sagt, så er det alternativet med gamle blondegardiner som henger oppe nå.... Mens jeg venter til vi finner noe bedre...:-)) Det er muligens ikke noe grønnere på andre siden av gjerdet, men jeg synes det er spennende å sjekke i alle fall..Ha en strålende dag, kjære dere.
Klem.2 kommentarer:

  1. Stemme for d øverste gardinbildet, d ser jo kjempefint ut. La d heng slik , plusselig syns du d e bare lekkert! Hels mor di.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tipset Tove:-)Det er det jeg likte best selv også, Har tanker om løsninger, men jeg vet ikke riktig.
    Mye styr på grunn av noen gardiner:-)) Jeg skal hilse mamma fra deg ja:-)
    Klem

    SvarSlett