Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 28. desember 2010

Nisser i båtmasten

Jeg tok inn en båtmast før jul. Planen var at den skulle fungere som støtte til himmelsengprosjekt (helt sant altså:) Men jeg ble avrådd og stilte den opp i trappen.
Lenge lurte jeg på å sparke den ut. Synd det og, tenkte jeg. Den var spesiell. Tydelig merket etter bruk. Denne masten er sikkert fraktet mang en fisker til og fra fiskefelt, fraktet varer og sørget for å å holde segelet oppe. Hmm.For noen år siden strikket min kjæte vennine Aurdalstrollet et nissepar til meg. De er en veldig kjær del av julen for meg.
Hvert år bruker jeg å sette dem frem, litt forskjellig hvor og hvordan de blir dandert. I år fant jeg ut at jeg ville plassere dem i båtmasten. De kunne få sitte der og speide etter andre nisser.
Nå skal jeg snart pakke bort Aurdalsnissene, men masten, Den skal få stå. Nå lurer jeg veldig på hva jeg skal henge i masten når jeg tar bort nissene. Noen som har forslag?
Klem
:-)

2 kommentarer:

  1. du kan ha lys....slik slynge.Eller slyngplante.eller du kan samle på glasshester...kontrasten blir bra vettu:)Klem fra Linda

    SvarSlett
  2. Lysslynge var lurt. Hester også. Får tråle litt bruktbutikker for å finne noe spesielt til masten.
    Klem tilbake;-)

    SvarSlett