Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 19. desember 2010

Ommøblert

Jeg fikk tak i en sjeselong på finn. Henta den fredag kveld. Sofa hadde jeg også tenkt å kjøpe, og hadde fått lovnad om en tre seter. Den var solgt, eller noe sånt.. Glad no. Fordi. Jeg kjøpte meg trekk på IKEA. I samme farge som på sjeselongen.
Selv om det ikke er sofa fra IKEA, men fra Hellegjerde. Gikk det veldig bra å bruke trekket. For en forskjell.

Tidligere hadde to svarte skinnstoler her. De ble flytta ut i storstuen. Lagde meg en skikkelig kosekrok. Katten Leif Vidar setter skikkelig pris på den nye koseplassen. (vi diskuterer en del hvem som skal få sitte i den) ofte må vi finne kompromi:-))Det begynne å bli litt jul hos meg. Kjøpte meg ei nissekjerring der hvor jeg kjøper kraftfor til sauer og hester:-)

Putene oppe i sofa har jeg sydd til jul. Ble så søte så:-))
Er en stund siden jeg har vært inne hos mine bloggvenner. Har vært travelt med juleforberedelser. Ser for meg masse tid nå når det nærmer seg jul.
Har malt i nesten alle rom i første etasje dette året. Derfor ser jeg heller ikke noen grunn til å stresse med å vaske.
Klem til dere alle.

4 kommentarer:

 1. ååååå,så gææææle fiiint.e d ta du har vært opptatt med ja:)))Skikkelig koselig og fint.Skjønner katta da :))LINDA

  SvarSlett
 2. Hei Linda
  Ja. Jeg har pusla hjemme disse dagene. Det så innmari artig å drive å ommøblere i stua. Har fått flytta møblene som stod inne i denne stua inn i storstua. Det ble også kjempefint. Skal ta bilder (må rydde av langbordet som er bruka til julegaver)
  Stor klem

  SvarSlett
 3. naiiis Anne!! du har d så fint at. vakkert bord me kuleføtter - flekk av duken, så vi får sjå da :))
  æ har et avlangt ca sånt bord, som æ selvfølgelig ha ødelagt bordplato på. lura litt på ka æ ska gjerra me d. kanskje æ flislegg d på et vis. kos dæ i innspurten mot jul. adventsklem.

  SvarSlett
 4. Hei Tove
  Oppfordringen om å flekke av duken tas til etterretning:-)) Skal ta bilde og legge inn.
  Vet ikke hva du kan gjøre med bordplaten. Slipe det ned, og eventuelt lakke på nytt.. Male det, eller som du sier legge flis. Det er jo hysterisk moderne med litt ødelagte møbler, men det er så klart med måte alt:-))

  SvarSlett