Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 3. januar 2013

Pastell-bondeDa endelig....
Jeg har endelig funnet rosa, lilla og mint-grønne merkeflagg som jeg skal ha på sauene. Forskjellige farger skal vise hvor mange lam hver enkelt sau har med seg.

I tidligere innlegg klagde jeg på at en merkefabrikk som sukket høyt over mine forsøk  på å få rosa øremerker til sauene. (rosa var til import-dyr, basta!)

Så her om dagen dumpet det ned en katalog i postkassen fra Moen bjellefabrikk  De hadde nok ikke rosa øremerker, men jammen hadde det stilige rosa flagg og andre lekre pastell farger !!!  Og stor var lykken da jeg oppdaget at de hadde Rosa klaver til å henge bjellene i!
Bestilling sendt:-))
Så til sommeren skal sauene mine være flotte og rosa:-)Dette er en sau...
Veldig nærbilde av en av sauene, før hun ble klippet. Kjempestilige korketrekkere. Nå er sauene ferdig med væren, og så er det bare å vente på at lamminga skal begynne. ca 14. april.


4 kommentarer:

 1. Pastellbonde var et herlig begrep:))) Takk for sist forresten - kjempetrivelig romjulskveld med tradisjonskost:) Du har planene klare for det nye året skjønner jeg, mer rosa i fjøset høres ut som et godt nyttårsforsett;) Klem fra en stormfull Todal...

  SvarSlett
 2. Pastell sauer blir flott, og bilde av saunen din var bare helt skjønn ;)
  Tia går så fort at før vi vet ordet av det , så er vi i april, gleder mæ så til våren:O)

  Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Jeg skulle gjerne vært hos deg under lammingen.
  Vår tidligere gård er jo blitt samdrift med en kjempeflor (fjøs). Så der er kosen blitt borte, synes jeg. Alt er så effektivt og mekanisk !!

  SvarSlett
 4. Tror sauene på nordre Nordmøre blir i en klasse for seg. Men slik blir det vel gjerne når eieren er dame :)

  SvarSlett