Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

søndag 16. desember 2012

Minner langs glemte stier


På en av mine turer kom jeg over denne gamle kjerreveien. For noen år siden gikk vegen til Gullstein kirke på Tustna her. En nydelig smal veg, omringet av majestetiske trær på begge sider. Føles som en har reist tilbake i tid, at når som helst en kjerre trukket av en hest vil komme kjørende forbi. Jeg var her i høst. Løvet hadde begynt å legge seg til bakken, og trekronen begynte å bli mer glissen. Likevel føles det som en gikk gjennom en tunnel.


Nede ved sjøen dukker det opp det ene særegne naustet etter det andre. Jeg har sansen for detaljer, farger og spennende inntrykk. Slik som dette naustet, som har fått grønn dørkarm rundt porten. Veldig artig.
Bestandig likt melkeramper. Dessverre ble den som hørte til gården her jevnet med jorden for mange år siden. Langs vegene  her og der står det flotte ramper som jevnt over blir tatt vare på. Som denne grønne som brukes til postkasser.

3 kommentarer:

 1. Flotte bilder du har tatt.
  Likte spesielt godt det naustet, - herlig....
  Jeg har mer eller mindre sluttet med scrappingen, så nå er bloggen blitt en form for fotoblogg.
  Har blitt litt hekta på Instagram og det synes! :)

  SvarSlett
 2. Åååå for en fin spasertur du tok oss med på. Det er så flott å gå på slike stier dekket av høstløv, og samtidig høre raslingen løvet skaper mens du går. Men her på Frei har vi bare hvite stier for tiden :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin tur vi fikk være med på, fine bilder :)

  Ha en fortsatt fin førjul, selv om det nermer sæ med stormskritt den store dagen.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett