Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 10. desember 2012

Ut mot havet

Hesten er min terapaut, min venn og glede. Uten den hadde livet blitt så mye fattigere.
(Foto: Lånt fra nettet)

Lesundet, bildet er tatt mot Tustna, En enslig stue/naust ytterst på bergkanten. Stillhet, utenom suset fra havet. 

Mot havet. En frossen ettermiddag. 

Slipesteinen. Her måtte en tålmodig stå å snurre steinen mens ljåen ble kvesset. Utenom sliten hånd så  var jobben med å dra slipesteinen kjedelig og du skulle være tålmodig når du stod ved steinen. Var sikkert ikke så ille, men som liten jente var det ikke så artig å være med på dette. Tiden gikk nok senere den gangen:-)


Ja, jeg vet... Tiden flyr og flyr. Og så jeg som skulle rekke, gjøre og ha gjort før jul. OG nå står jeg her og har ikke fått utført noe av det jeg hadde tenkt.
I denne stressa førjul-stund hadde det kanskje vært en idé å lært seg Yoga, pusteteknikk og stress mestring  En av mine metoder er turer. Gå på tur eller kjøre en tur for å se på spennende ting, bygninger naturopplevelser osv. Dette er avslapping og terapi. For en stund siden var jeg en tur helt ytterst i kommunen, og kom over flere perler
Hadde lyst til å vise dere noen bilder som symboliserer ro og tålmodighet.
Det blir jul likevel. 

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nydelige bilder som alltid Anne.

   Eg har sveiva mye på slipesteinen for pappaen min.

   ha ei fin førjulstid,

   Klem fra meg.

   Slett
 2. Vakre bilder, spesielt det fra Lesundet:) Vet hvordan det kjennes å ikke rekke alt man ønsker å gjøre ja....vi får være flinke til å minne hverandre på at det blir jul om vi ikke får gjort alle dikkedariene våre, og at det gjelder å ha litt krefter igjen til å feire selve jula også...:)Klem:)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra den nordligste delen av Nordmøre. Synes barfrostbilder er sååå fint.

  Jula kommer og går uansett om vi stresser eller ikke, det er bare det at vi ikke er så flinke på dette med å ta vare på de stundene som gir oss mest tilbake til sjelen.

  SvarSlett