Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 13. juni 2012

En kurv fylt med glede

Stemor

I regnbuens farger. Når de blir stellet og passet på så varer de helt til høsten. Jeg er veldig glad i denne lille blomsten. De passer så godt i både gamle kurver, i bed og tønner.I dag får jeg besøk fra Elverum, mamma kommer for å hjelpe meg med male hus og gjerder og vasking av stabbur. (har veldig snill mamma)

Nå sitter jeg og går igjennom husets tilstand i tankene... Det vil si om jeg kan slippe henne inn, eller ikke:-)

Rart hvordan vi stresser med å få i orden på huset når vi får besøk... Det går nesten på æren løs og  vårt rykte som god kvinne står på spill om huset ikke skinner...

Sikkert bare tull og tøys, og skal en følge disse selvpålagte krav, så sliter en seg rett og slett ut. Men, en må jo ha en viss standard, tenker jeg.

Så i stedet for å sitte å fundere på om jeg skal la mamma sove i fjøset, så må jeg heller kanskje sette igang med å vaske:-) (overdriver altså)


Men, poenget mitt er at vi vasker hus for mange ting.
For å ha lov til å sette oss ned og slappe av, for å ta imot besøk, når vi skal reise bort (rent hus når vi kommer hjem) og før høytider.
Vi har innarbeidet et ritual med vaskingen vår. Kanskje gjør den oss helere som kvinne??

Ha en fin dag.

1 kommentar:

  1. Om vasking har med helheten min som kvinne å gjøre er det i alle fall opplagt at det ikke er mye helhet her i gården!!!!! Men skitt au;) Dessuten: GRATULERER med gårdagen...., henger litt etter i svingene jeg da sjø...:) Klem og kos deg med besøket ditt:)

    SvarSlett