Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 6. februar 2012

Mammagaver og funderinger

 Jeg er så heldig at mamma er mamma, og hun er så utrolig flink og kreativ... Kjekt at det drypper veldig mye på meg på grunn av hennes kunstneriske utfoldelse. 
Fikk nylig en stor pakke i posten, full av masse puter, brikker, duker og annet hjemmelagde ting... og en skål i en serie jeg samler på.


Veldig glad i den kreative og personlige puten øverst. Leopardhest.. ikke mange som har det. 
 Før jul fikk jeg to slike puter, hennes tanke var at de skulle være til julebruk.. Men, det bryr jeg meg ikke om. De skal være fremme hele året.


Kjempefine puter. . 
Må få skryte litt av meg selv og da... Strikke vinflaske varmer... Skal røpe at jeg er ingen strikker, dette er faktisk det første skikkelige mønsteret jeg følger..
Og ikke rart at jeg er stol.


Ellers så har helgen gått opp i røyk... (ikke bokstavelig altså) Men når jeg er inne på tema røyk så feiret jeg for to uker siden 2 års jubileum som ikke røyker!!
Det er jeg stolt av. 


Tilbake til helga.... er det bare meg, eller er det flere som føler at klokken og tiden går så altfor fort. 
Alle planene jeg hadde for store gjøremål... Og Poff... så skriver vi søndag, mandag, tirsdag... 
Nei, nå blir dette surmulende.. og det er ikke meningen.


Bare lurer altså.
Ha en fin kveld.

3 kommentarer:

 1. Heia, takk for koselig kommentar inne hos mæ, før en snill mamma du har som lager slike fine ting og gir til dæ, og iogmed at det e første gang du strikker mønster, er du jo jempeflink, for det var kjempeflotte vin flaske vam\rmere du strikker :)

  Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Grattis x3; 1. for røykesluttjubileum, 2. for første mønsterstrikkprodukt og 3. for mammagave:)) Du har da litt å være glad for:) Det at tida går så fort tyder på at du har mange jern i ilden og liker det du holder på med tenker jeg....eller? Klem - snart ny helg og nye muligheter vet du..:)))

  SvarSlett
 3. Enig med deg - la de fine hjerteputene være framme hele året. De er ikke såååå julete. Tider flyr ja, har akkurat samme følelsen som deg. Best det er mandag og ny arbeidsdag, så er det plutselig fredag igjen. "Å slik går no dagan!"

  SvarSlett