Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

mandag 26. september 2011

Lunt med Lift


Hei på dere.
Jeg har kjøpt meg søte liftgardiner hos Jotex. Nå føles det godt å lunt her inne.  Litt dyre, men det var de verdt. Om sommeren kan jeg kanskje ta bort gardinene på siden. 
Jeg er blitt syk. Influensa, føles ikke noe særlig, men må ta tiden til  hjelp. Sitter å pusler med mitt håndarbeid, tar det helt med ro. 
Ha en fin kveld.
Klem til alle dere som er så søte å skrive til meg. 
DET gjør meg veldig glad.
:O)

5 kommentarer:

 1. Huff da, ikke artig å være syk - jeg er også forkjøla, håper det ikke tar av!!! Du får satse på å bli litt bedre til onsdag da he he....Masse varm te med honning og varme i ovnen - god bedring:)) Jeg ble forresten ferdig med ett håndarbeidsprosjekt akkurat nå - oppgradering av et sjal jeg strikka for mange år siden, god følelse, må bare feste endene:))

  SvarSlett
 2. Det var verkligen fina gardiner Anne. Och flink i händerna, är du med allt handarbete. Att du hinner med så mycket..? Du får krya på dig, ifrån din influensa. Önskar dig en fin kväll och en frisk klem från Småland!!!

  SvarSlett
 3. JÄTTEFINT i fönstret!!!.....Förkylning är inte roligt att ha,stackars dig!!! Jag önskar dig god bättring....dricka mycket är bra,glass och nyponsoppa,honungsvatten,mm!!! "Klem fra Sverige"!!! (Det är tillräckligt långt,för att inte bli smittad,ha,hahahaha!!! (skojar bara)!!!

  SvarSlett
 4. Fine liftgardiner du har kjøpt deg:) Tenkte jeg skulle innover til deg,men jeg holder meg borte til du blir frisk igjenn,har ikke lyst å bli sjuk no:( God bedring til deg vennen:)
  KLem Gunn:)

  SvarSlett
 5. Kjempestilige liftgardiner, Anne :) De passet flott.

  God bedring av influensaen. Grønn te gjør susen, og ikke ha det for varmt da koser "basseluskene"seg :-/

  Jeg er for tiden nordpå og koser meg med fine høstdager, håndarbeide og turer i fineværet. Skikkelig kos å være hos storesøster :)

  Klem

  SvarSlett