Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 19. april 2011

Nye gardiner

Denne påsken har jeg besøk av min kjære mamma og hennes samboer. Heldig er jeg som får hjelp til å sy gardinene.
Jeg har lenge vært på leting etter nye gardiner, jakten har brakt meg innom mange butikker, både på nett og vanlig butikk... jeg har lett etter noe i grått, eller linbers.... men de jeg har funnet har kostet en formue. Også meterstoffet har kostet en del.
Her om dagen fikk jeg en ide.

Jeg bestilte rett og slett fire store laken i riktig farge.. Kjøpte brede blonder som ble sydd 40 cm, ned fra fall. Dette har min mamma sittet med i hele dag.. Mye arbeid, (jeg har strøket fallen) Men gjett om at det blir fint.

:))
Har fått hengt opp n0en av de ferdige gardinene.
Skal legge ut bilder av ferdig stuegardiner senere Jeg blir i alle fall strålende fornøyd.

Lakengardinene mine ble ganske rimelig.. Blonden ble forøvrig ganske dyr. Måtte kjøpe 11 meter, til 26 kroner meteren... og ekspetrisen gadd ikke en gang å brette dem sammen, men trykte dem ned i en platpose, hvor de ble liggende som en ball.. ble litt rystet av dette, ser liksom for meg at ekspetriser kanskje legger ting fint sammen før de legges ned i en plastpose...

Er jeg sær?

Men slutt å fokusere på det negative.. Jeg får flotte nye stuegardiner, til under tusen lappen.

Ha en fin dag.

Klem:))2 kommentarer:

 1. Så artig å sjå att ho Inger! Tror ikke jeg har sett henne etter at ho flytta fra Vik og det er jo maaaange år siden. Hils henne fra meg og riktig god påske til "dokk ni Medtigala!" :o)
  PS. Gardinene blir kjempefine! :o)

  SvarSlett
 2. Så koselig, Anne. Gardinene blir kjempefine :)

  Og du er IKKE sær, eller negativ. Jeg opplever stadig sånne ekspeditriser og har mest lyst til å....! Service er ikke det det engang var. Men heldigvis finnes der unntak! :))

  Jeg skulle også sy til påske men så streika symaskina mi. Og han jeg bor sammen med har ikke hatt tid til å se på den så da får vi se hva det blir....

  Hils mor di så mye :)

  Klem fra meg

  SvarSlett