Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

tirsdag 20. desember 2011

Porselensdukke

 Jeg må bare tilstå jeg vet svært lite om denne gamle dukken. Mens jeg var ungen hadde jeg knapt nok lov til å se på dukken, enda mindre å leke med den. 
Den har sittet i samme vuggen med dragemønster. (hadde jeg vært liten baby i en slik vugge med  drager på hadde jeg nok hatt mareritt) 
Vet ikke så mye om dette, men tror at dukkevuggen er laget av noen i min slekt. Dukken er nok en gave. 
Dessverre har dukken fått føle tidens elde.
Rustflekker og den har blitt falmet i stoffet. 
Det er bare hodet som er av porselen. Resten av kroppen er i stoff.  Veldig artig å se på den. Enda henger barndommens lære igjen. Ser meg litt i rundt om det er noens om ser meg når jeg løfter opp dukken. Nesten så en få lyst til å fnise uoppdragent å gjemme seg under bordet.... Fniiis. 
Noen av dere der ute som vet noe om dette (altså dukken)? 
Ha en fin kveld, og jeg har tatt juleferie.
:-)))
Klem

4 kommentarer:

 1. Det var en flott dukke.
  Bare jeg har flyttet og innstallert meg i det "nye" gamle huset, skal jeg titte i en bok om antikviteter som jeg nå har pakket ned.
  Kanskje det finnes noen dukker som ligner.
  Ha en koselig jul !

  SvarSlett
 2. Hei du - takk for penger - regner med du skylte meg dem eller:))) (Har ikke vært i Tingstuo og sjekket i boken....)Når det gjelder Carl Larsonkort så skal jeg lete - tror det kan være håp..... Ellers; flott dukke, men jeg vet lite om sånt, dette er jo en veldig gammel antikvitet! Klem

  SvarSlett
 3. Riktig god jul til deg også! Misunner deg den fine gamle dukken.

  SvarSlett
 4. Vilken fin docka!!!,,,Jag förstår att du inte fick lov att leka med henne,ha,hahaha.....Tack för allt fint som du delar med dig av,Anne!!!...Jag önskar dig en riktigt välsignad,skön och GOD JUL!!! Kramar från Sverige!!!

  SvarSlett