Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

torsdag 20. februar 2014

Gjøre selvSnart er det mars, og jeg tenker på hagen, hva jeg skal plante og hvor. Når en blar rundt på nettet og i magasiner så blir en fristet av masse flotte anlegg, men alt koster. Når en er alene så har en slett ikke råd til å boltre seg med designerpotter og brolagte stier.

Fant disse ideene på nettet, og lånte bildene frekt for å illustrere hva jeg mener med at ikke alt behøver ikke å koste så masse. Eneste at en må beherske en motorsag (eller kjenne noen som kan) bruke en hammer og ha litt kreativ sans.

Som den gamle tømmerstokken ovenfor. Helt genialt å hule den ut og bruke den til blomsterpotte. Eneste jeg lurer på er hvordan en skal bli kvitt vannet. Den vil nok trutne etter hvert og plantene vil da drukne om en ikke kommer på noe lurt.


Skulpturen på det nederste bilde går å fikse selv. Finne to litt spesielle og grener av en viss tykkelse. Med passe mellomrom lager en små hyller som en kan plante klatreplanter i. Nydelig.

Gleder meg til våren.

1 kommentar:

  1. Fint å se deg her inne igjen. Som gårdbruker regner jeg med du har nok å planlegge nå som det går mot vår. Ser du allerede har blomster i tankene. Synes slike dekorasjoner som du viser på bildene dine er mye flottere enn all verdens hagedesignprodukter.

    SvarSlett