Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

fredag 2. mars 2012

Helg

Da er det jammen helg.
Jeg har pådratt meg influensa, og har hangla rundt med tett nese og vond hals. 
Har ikke fått gjort så mye kreativt disse dagene. 
Gledelig er at våren er kommet. Slik som i dag så lå sjøen stille, og lyset var som på en sen vårdag i mai.
Fuglesang og glede. Artig å se snøklokker, og hestehov. Til og med syrinen nede ved kjellerdøra har fått grønne knopper.
Ha en fin helg. 

3 kommentarer:

  1. Har også gått med litt vond hals noen dager , men heldigvis ble det bare med det, ja, tenk at nu e vi kommet til mars, her er det ennu sne, mot sjøen i hagen er sneen borte, men ellers er det mye is rundtomkring :=, venter på sola som er meldt til i morra og noen dager fremover, god bedring, og ha en fin helg, hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett
  2. Huff da - ikke trivelig å være sjuk - i alle fall ikke når det er meldt sol i helga!!! Kjenner jeg deg rett har du vel noen prosjekter på gang....:)) God bedring - og nyt sola om den kommer:)) Klem

    SvarSlett
  3. God bedring! Dumt du ikke kan være ute å nyte det flotte vårværet. Selv skulle jeg gjerne ha vært på skogstur nå som bakken er blitt bar og sola skinner, men jeg sitter med en nyoperert fot, og må nok vente noen uker med slike aktiviteter. Men det gjør likevel godt for kropp og sjel å høre fuglene kvitre og oppleve at dagene blir lengre og lengre.

    SvarSlett