Sauebonde med blondekant

Sauebonde med blondekant

onsdag 22. september 2010

Foreberedt!!

Min søte grønne traktor.
Motorsag arva etter min far. Litt for stor og tung for meg, men når kjeda er ny er den kjempegod å bruke. Jeg innser dog at jeg må lære meg å kvesse sagkjede.


Fikk en kappsag av min mor og stefar. HURRA: Jeg er innmari heldig. Kjøpte meg en elektrisk vedklyver i vår. Veldig kjekk.



Haugen med ved inne i vedskjulet


Her er strangene som jeg felte i vår, de har ligget med løvet på i sommer. Tror de begynne å bli ganske tørre.



Jeg er nå herved forberedt på at det blir en lang og kald vinter. Med hjelp av mor og stefar har det altså blitt ved på gården. Og det skal slett ikke stå på utstyret heller...





Nemlig.





:-)

4 kommentarer:

  1. tar av meg hatten anne.....du vet å gjøre deg selvhjulpen.sååå flott å høre så tøff og sterk dame gjøre alt selv :)beundre dæ enda mer.Klem fra Linda

    SvarSlett
  2. For en fin blogg du har, vi fant den via en annen blogg:) La oss til som følger, for din blogg falt virkelig i smak!!

    Klem :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Har som mål å skrive i bloggen hver dag. Har vært litt travelt med stua. Men den begynne å bli veldig fin. Det eneste jeg har kjøpt er lyskrone, gardinger og maling. Ellers har jeg brukt det som er på gården. Glede meg til å vise dere hvordan stua blir når den er helt ferdig.
    Ha en fin dag.
    Klem

    SvarSlett